SKI-DOO 2021

Köp din skoter av oss och få fördelar

Nöjd kund-garanti.

På plats i fjällen redo att hjälpa dig.

Möjlighten att nå oss utanför öppettider

Samt generösare öppettider i säsong, alla dagar i veckan.

Fuelbussen redo för utryckning och hämtning.

Förtur i vår verkstad.

Fri lånemaskin vid verkstadsbesök.

Gratis hämtning och lämning vid servicar under sommaren.

Möjligheten att delta i vår skoterhelg för kunder.

Heldag med valfri demo-skoter för dig eller en vän.

Fritt lånesläp för transport till Fuel.

Möjlighet till bergning ned från fjället.

Gratis arbete på sommarkonservering.

Exklusiva rabatter i vår outlet

MXZ

Ski-Doo MXZ är specialbyggda som de mest avancerade skotrarna för ledkörning. De erbjuder omedelbar respons, motocross-liknande manövrering och enastående smidighet. Med det senaste inom fjädringsinnovationer för skotrar levererar MXZ exakt kurvtagning och suveräna egenskaper på svåra, gropiga underlag. De är utrustade med Rotax dynamiska 2-taktsmotorer – några av marknadens mest kraftfulla och tillförlitliga tvåtaktsmotorer.

Från 97 900 kr

 

RENEGADE

2021 års Renegade X-RS har racingbeprövade prestanda för förare som gillar att ta täten. Med REV Gen4-plattformens smidighet, ytterst prestandafulla Rotax-motorer och de senaste fjädringsinnovationerna är ingen led för tuff.

Från 108 900 kr

 

BACKCOUNTRY

2021 års Ski-Doo Backcountry är idealisk för vinterns höjdpunkter, och kombinerar precis ledkörning med lössnöegenskaper som gör att du kan utforska även det som finns utanför leden.

Från 148 900 kr

 

FREERIDE

Satsa stort eller inte alls. Det kanske låter som en kliché, men det är bara utgångspunkten för 2021 Ski-Doo Freeride. Skotern som levererar mer kraft och mer kapacitet än någonsin förr, med nya 850 E-TEC Turbo och nya lössnöorienterade element som den kortare tunnelkonstruktionen, är byggd för förare som är redo för mer.

Från 179 900 kr

 

SUMMIT

2021 års Summit är byggd för långa, bekväma dagar med storslagen åkning. Oavsett om du klättrar uppför branta sluttningar, ritar linjer i orörd pudersnö eller slingrar dig mellan täta trädrader, så reagerar Ski-Doo Summit omedelbart på din minsta signal. Med pigga och starka E-TEC-motorer – inklusive nya Rotax 850 E-TEC Turbo – och funktioner som sparar på din energi är åkturen till fjällets topp lika storslagen som alltid! 

Från 145 900 kr

 

GRAND TOURING

Vintern bjuder på vyer och panoraman i vykortsklass som bara snöskoteråkare får tillgång till. Varför inte dela dem med en följeslagare på en 2019 års Ski-Doo Grand Touring? Den här skotern är späckad med stil och lyx för maximal komfort och nöje för både förare och passagerare.

Från 117 900 kr

 

TUNDRA

2021 års Tundra-skotrar är byggda på branschens mest avancerade plattform i form av responsiva REV Gen4. Med sin öppna konstruktion och exakta manövrering ger Tundra förare ännu mer mångsidighet och kontroll i all slags vinterterräng.

Från 94 900 kr

 

EXPEDITION

Ski-Doo Expedition har sina rötter i Norden där det ofta är glest mellan både leder och människor. Den här skotern är utvecklad för utforsknings och äventyrsturer med last och/eller passagerare där både bekvämlighet och sportiga rekreationsegenskaper är viktiga.

Från 146 900 kr

 

SKANDIC

En äkta arbetshäst! Skandics styrka är att klara av de allra mest utmanande arbetsuppgifterna. Oavsett terräng och snöförhållanden kan du lita på att Skandic gör grovjobbet. Den bästa arbetskompis du kan tänka dig.

Från 97 900 kr

 

Kontakta oss

Har du frågor gällande pris, provkörning eller finansiering?

Tveka inte att kontakta oss!

 

 

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

Daglig ledare / Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: daniel@fuelhemavan.com

Ricky Lorentsson

Ricky Lorentsson

Mekaniker

Tel: 0954-31010
Mail: verkstad@fuelhemavan.com

Leo Lindkvist

Leo Lindkvist

Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: leo@fuelhemavan.com

Linnea Norberg

Linnea Norberg

Bokningsansvarig

Tel: 0954-31010
Mail: Linnea@fuelhemavan.com

Alexander Tuven

Alexander Tuven

Mekaniker

Tel: 0954-31010
Mail: verkstad@fuelhemavan.com

Frida

Frida

Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: frida@fuelhemavan.com

Digital

Digital

Chatta med oss

0954-31010

Älvstigen 5, 920 66 Hemavan

Några av våra varumärken