SERVICE & VERKSTAD

Vi är auktoriserad serviceverkstad för Ski-Doo och Lynx.

SERVICE

Vi använder originaldelar som är tillverkade för just din skoter. Vi som utför servicen är specialutbildade så att vi kan alltid ta hand om din skoter på bästa sätt. Oavsett om du behöver reparera eller serva din skoter står vi alltid till din tjänst. Du kan boka din service eller reparation i formuläret nedanför.

 

FÖRSÄKRINGSÄRENDEN

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Vi tar emot ert ärende och åtgärdar skotern till ursprungsskicket innan skadan skedde. Vi utför en noggrann besiktning av den skadade skotern så inget dolt fel upptäcks efteråt. Har du frågor gällande försäkringsprocessen så tveka inte att höra av dig. 

 

GARANTI

Vi lämnar alltid 2 års fabriksgaranti på nya Ski-Doos. Vi rekommenderar att alltid följa de servicerestriktioner som finns,  vilket också är ett måste för att fordonets fabriksgaranti skall gälla. Det spelar ingen roll vart du köpt din Ski-Doo, vi hjälper alltid till med er garantiärende. 

 

BOKA DIN SERVICE ELLER REPARATION ONLINE

Fyll i namn, telefonnummer, e-mailadress, registreringsnummer på ditt fordon och beskriv din service eller reparation så återkommer vi dig så fort som möjligt.

14 + 8 =

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller funderingar gällande din service, reparation eller garanti? Kontakta oss! 

Niklas Ottosson

Niklas Ottosson

VD/Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: niklas@fuelhemavan.com
Rickard Frohm

Rickard Frohm

Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: rickard@fuelhemavan.com

Viktor Stenman

Viktor Stenman

Mekaniker

Tel: 0954-31010
Mail: viktor@fuelhemavan.com

0954-31010

Älvstigen 5, 920 66 Hemavan

Några av våra varumärken