SERVICE & VERKSTAD

Vi är auktoriserad serviceverkstad för Ski-Doo och Lynx.

SERVICE

Nu under sommarsäsongen så har vi Hämta/lämna-erbjudande på alla skoterservicar. För kunder som köpt sin nya maskin hos oss hämtar/lämnar vi skotern gratis i samband med service. Många kunder passar på att lämna skoter-/garagenycklar hos oss så löser vi resten. 
Pris för hämta/lämna:
Hemavan tätort – 500kr
Inom 2 mil – 1000kr
Inom 4 mil – 2000kr
Kostnaden för själva servicen tillkommer. 

Vi använder originaldelar som är tillverkade för just din skoter. Vi som utför servicen är specialutbildade så att vi kan alltid ta hand om din skoter på bästa sätt. Oavsett om du behöver reparera eller serva din skoter står vi alltid till din tjänst. 

 

FÖRSÄKRINGSÄRENDEN

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Vi tar emot ert ärende och åtgärdar skotern till ursprungsskicket innan skadan skedde. Vi utför en noggrann besiktning av den skadade skotern så inget dolt fel upptäcks efteråt. Har du frågor gällande försäkringsprocessen så tveka inte att höra av dig. 

 

GARANTI

4 års fabriksgaranti på de flesta nya Ski-Doos och Lynx. Vi rekommenderar att alltid följa de servicerestriktioner som finns,  vilket också är ett måste för att fordonets fabriksgaranti skall gälla. Det spelar ingen roll vart du köpt din Brp-maskin, vi hjälper alltid till med er garantiärende. 

 

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller funderingar gällande din service, reparation eller garanti? Kontakta oss! 

Leo Lindkvist

Leo Lindkvist

Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: leo@fuelhemavan.com

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

Daglig ledare

Tel: 0954-31010

Frida

Frida

Säljare & butik

Tel: 0954-31010
Mail: frida@fuelhemavan.com

Ricky Lorentsson

Ricky Lorentsson

Mekaniker

Tel: 0954-31010
Mail: verkstad@fuelhemavan.com