CAN-AM

SSV

Vi kan ta hem alla olika modeller från Can-Am, men här kommer urval av våra favoriter.

 

TRAXTER PRO T HD8

Från minsta detalj har Can-Am Traxter SSV-modellerna konstruerats för att minimera problem och ge maximalt resultat av ditt arbete. Traxter är byggd med Can-Ams legendariska tillförlitlighet och trivs med att jobba hårt en hel dag.

Om du kan föreställa dig det, så är chansen god att en Traxter klarar av det.

MAVERICK SPORT

Möt Maverick Sport – Can-Ams mångsidigaste Maverick någonsin. Med 152 cm bredd och två olika Rotax-motorer att välja mellan, klarar den såväl väg- som ledförhållanden, och mer därtill. Den EG-godkända Maverick Sport erbjuder massor av möjligheter till transport, arbete och nöje.

En ny sportmodell från Can-Am med 95 hästkrafter och 152 cm bredd.
Fyrhjulsdrift, obeskrivligt nöje och underhållsfri körning under ett helt år.

ATV

Vi kan ta hem alla olika modeller från Can-Am, men här kommer urval av våra favoriter.

 

OUTLANDER PRO 570 T

Can-Ams mest kompetenta Outlander någonsin – redo för allt. Med bättre köregenskaper, ökad stabilitet, bättre prestanda och ett nytt utseende är Outlander 2019 verkligen byggd för vad du än kan tänkas utsätta den för.

Det nya Outlander 570 PRO-paketet har utformats med målsättningen att få arbetet gjort. Det ger mer prestanda än du behöver för att transportera, dra, vinscha med mera. Vi säger inte att den kommer att göra jobbet enkelt, bara enklare.

OUTLANDER MAX 6x6 PRO T

Ju tuffare terräng, desto bättre kommer egenskaperna hos Outlander 6x6 PRO till sin rätt. Fordonet är en milstolpe för terrängfordon och kan ta dig till platser som hittills varit omöjliga att nå.

Can-Am Outlander-familjen är byggd för hög stabilitet och precision, och går helt enkelt dit du beordrar dem att gå.

Renegade Xxc 650 T

Renegade X xc har en ojämförbar prestanda och stil – och är byggd för de mest krävande förarna. Kommer med ny ABS-teknik och traktorspecifika modifikationer.

Du får inte den rätta upplevelsen förrän du har fått ge full gas. Du behöver inte längre tampas med ojämn prestanda och funktion. Du kan välja mellan två ROTAX V-Twinmotorer på 650 eller 1000 kubik. Varje motor har imponerande effekt, oöverträffad pålitlighet och ett enkelt underhållsschema.

DS X 90

Det verkliga nöjet och äventyret infinner sig med hjälp av extra funktioner. Den långa fjädringsvägen ger en mjukare gång så att unga förare kan fokusera på åt vilket håll de kör.

Med kontinuerligt variabel transmission (CTV; Continuously Variable Transmission) kör du alltid på rätt växel. Med fram/neutral/back behöver barnen inte bekymra sig om att växla, eller hoppa av och baxa maskinen när den behöver vändas.

KONTAKTA OSS

Har du frågor gällande pris, provkörning eller finansiering? Kontakta oss!

 

Niklas Ottosson

Niklas Ottosson

Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: niklas@fuelhemavan.com

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

Mekaniker

Tel: 0954-31010
Mail: verkstad@fuelhemavan.com

Mats Petterson

Mats Petterson

Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: mats@fuelhemavan.com

Leo Lindkvist

Leo Lindkvist

Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: leo@fuelhemavan.com

Ricky Lorentsson

Ricky Lorentsson

Mekaniker

Tel: 0954-31010
Mail: verkstad@fuelhemavan.com

0954-31010

Älvstigen 5, 920 66 Hemavan

Några av våra varumärken