CAN-AM

Can-Ams modeller för 2022 är här!
Vi har flertalet modeller hemma i lager, kontakta oss för aktuell modell. 

SSV

 

TRAXTER PRO T HD10

Byggd med styrkan att klara det där lilla extra – Traxter är den mest kapabla Can-Am någonsin: på arbetsplatser, jaktturer med mycket utrustning, inom jordbruk och varhelst jobbet behöver bli ordentligt gjort.

Traxter PRO är utrustad med många fabriksinstallerade tillbehör inklusive 27-tums Maxxis Coronado-däck monterade på 14-tumsfälgar, Warn-vinsch och trestegsservostyrning för bättre manövrering och styrning.

MAVERICK TRAIL DPS 1000T

På Can-Ams smalaste SSV-fordon, 127 cm brett och med Can-Am kvalitet rakt igenom, sitter du bekvämt hela vägen. Byggt för att prestera på såväl långfärder som nya leder.

MAVERICK X RS TURBO RR

BYGGDA FÖR SEGERVARVET. Ta täten med 195 hästkrafter, FOX 3.0 PODIUM-fjädring och Smart-Lok™-differential med Trail Activ-läge.
Körning så som den var ämnad. Utforska, far fram och ge dig in i terrängen med vårt högpresterande fordon som klarar det mesta.

ATV

 

OUTLANDER PRO+ 650 T

REDO ATT TA DIG AN JOBBET. Ta kommandot över oöverträffade terrängprestanda med nya 2020 års Outlander PRO+. Bredare, nykonstruerad fjädring utnyttjar den legendariska Rotax-motorn maximalt och bidrar till upp till 750 kg dragkapacitet. Vi säger inte att det gör arbetet lätt, men lättare.

OUTLANDER MAX 6×6 PRO+

KAVALLERIET ÄR HÄR NU. Oavsett om du ska dra en tung last eller ta dig upp för ett berg, så gör Outlander 6X6 PRO+ med 6×6-drivgrepp, låg L-växel och lastflak med två avdelningar uppgiften lättare som ingen annan ATV.

RENEGADE X XC 1000 T

Äventyr ute på lederna med gott om kraft och manövreringsegenskaper som ger kontroll över terrängen – vi pratar förstås om X xc.

Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

DS X 90

De första äventyren börjar med små Rotax-motorer. Det ungdomsinriktade ATV-utbudet DS är framtaget för att på ett tryggt och säkert sätt introducera barn från 10 års ålder till glädjen med offroad-körning.

För barn från 10 år och uppåt – Can-Ams DS 90- och DS 90X-modeller har extra funktioner som förhöjer såväl stora som små äventyr. Med dubbla A-armar fram, HPG-piggyback-stötdämpare, racingfotstöd, dekaler och säte med X-design samt ett sportigt avgasrör sätter DS 90X nya standarder för ungdomsinriktad prestanda.

Kontakta oss

Har du frågor gällande pris, provkörning eller finansiering?

Tveka inte att kontakta oss!

 

 

Leo Lindkvist

Leo Lindkvist

Säljare

Tel: 0954-31010
Mail: leo@fuelhemavan.com

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

Daglig ledare

Tel: 0954-31010
Mail: daniel@fuelhemavan.com

Frida

Frida

Säljare & butik

Tel: 0954-31010
Mail: frida@fuelhemavan.com

Ricky Lorentsson

Ricky Lorentsson

Mekaniker

Tel: 0954-31010
Mail: verkstad@fuelhemavan.com

0954-31010

Älvstigen 5, 920 66 Hemavan

Några av våra varumärken