BÅTMOTORER

Vi erbjuder samtliga båtmotorer från Honda

HONDA BF 2.3

En encylindrig 4-taktsmotor utombordsmotor som snurrar fritt vid det första rycket, vilket gör den enklare att starta.

Motorn har den senaste tekniken som styr tändningen exakt, så när du startar – till och med när den är kall – kommer luftkylda BF2.3 aldrig att svika dig.

HONDA BF 5

Den nya serien har kraft under huven med en motor på 127 cm³ som ger effektiv acceleration och samtidigt levererar högt vridmoment. Det finns flera olika propelleralternativ för att passa dina behov.

Om du letar efter en motor som är lätt att starta blir du säkert nöjd med Hondas nya dekompressionsmekanism. Vem som helst kan starta dessa utombordare med minsta möjliga ansträngning.

HONDA BF 8

Om du arbetar på sjön eller bara vill njuta av din båttur kommer dessa lätta motorer med åtta och tio hästkrafter alltid att få jobbet gjort.

De lätta 4-taktsmotorerna är lätta att starta och har programmerad tändning (PGM-IG), så när du startar Honda-motorn – till och med när den är kall – sviker den dig aldrig.

HONDA BF 30

En medelstor motor som tror att den är en jätte.

En trecylindrig motor på 552 kubik med högt vridmoment som ger förstklassig effekt. Allt detta ger pålitlig, ekonomisk prestanda från denna hårt arbetande 4-takts utombordsmotor. Den har programmerad tändning (PGM-IG) och ett automatiskt system för att göra blandningen fetare (choke). Det är ett automatiskt chokesystem som gör den så lättstartad – till och med när den är kall. Den kommer att dra igång de där 552 kubiken, utan problem.

HONDA BF 80-100

Montera en fyrcylindrig motor och upplev jämn, tillfredsställande kraft – och en helt ny spänningsnivå.

Wowfaktorn kommer från den 1,5 liter stora 16 ventilers motorn med enkel överliggande kamaxel. Den har PGM-Fi elektronisk bränsleinsprutning för lätt start, och Honda BLAST™ för kraftfull acceleration. Sedan finns VTEC™ på BF100. Kombinerad med ECOmo, ger den inte bara fantastisk bränsleekonomi, den har också spännande prestanda på höga varv. Dessa motorer är lätta och kompakta, och med NMEA2000® anslutningsbarhet förstår du att de är storfavoriter bland båtsentusiaster överallt.

kontakta oss  

Har du frågor gällande pris, provkörning eller finansiering?

Tveka inte att kontakta oss!

 

 

STIG-ERIK

STIG-ERIK

BOKNINGSANSVARIG VERKSTAD

Tel: 0954-31010
Mail: info@fuelhemavan.com

TOMMY

TOMMY

SÄLJARE

Tel: 0954-31010
Mail: tommy@fuelhemavan.com

CHRISTOFFER

CHRISTOFFER

LAGER/RESERVDELAR

Tel: 0954-31010
Mail: info@fuelhemavan.com

STEFAN

STEFAN

BUTIK, VERKSTAD & SÄLJ

Tel: 0954-31010
Mail: info@fuelhemavan.com

FRIDA

FRIDA

EKONOMI & ADMIN ANSVARIG

Tel: 0954-31010
Mail: info@fuelhemavan.com

0954-31010

Älvstigen 5, 925 93 Hemavan

Några av våra varumärken